Wähle dein Land
und deine Sprache

Szervók, tartozékok és alkatrészek

Minden, ami a modellsportban a tökéletes irányításhoz kell

Vásároljon tőlünk különböző méretű, teljesítményű és sebességű szervókat az igényeinek megfelelően

Szervók, tartozékok és alkatrészek – minden, ami a modellezéshez szükséges


Az igazi modellezők tudják: a megfelelő szervó és a szervóhoz szükséges tartozékok jelentik a modellsport pilléreit. Webáruházunk szervóshopjában kiválaszthatja mindazt, amire a modellezéshez szüksége van: szervókat, tartozékokat és alkatrészeket!

Szervó szervó hátán

Említettük már a szervók fontosságát? Szervókínálatunk egyedülállóan széles. Nálunk az analóg szervótól kezdve a digitálisig mindent megtalál. A szervókon kívül természetesen a legfontosabb szervótartozékok is készletről kaphatók a Schweighofer webáruházában: a fogaskerekektől és szervókaroktól kezdve a szervóhajtóműveken és gumigyűrűkön át a szervóházakig és csavarokig, stb. A biztonságos beszereléshez ezenkívül szervótartókat, -kereteket és burkolatokat is kínálunk. Szervóink minden alkalmazási területet lefednek – szervóválasztékunk egyszerűen hatalmas!

A megfelelő és a legjobb szervókábelek

A szervó megfelelő áramforrásra csatlakoztatásához fontos a megfelelő kábel. Az adapterkábelek, hosszabbítókábelek, Y kábelek, szervódugaszok, szervó kábelcsatlakozók és aljzatok, ahogy a vasmag gyűrűk, zavarszűrő kábelek és hálózati zavarszűrők hasznos RC tartozékok. A kábeleket biztonságosan fixálhatja rögzítőbilincseinkkel és kábeltartó lemezeinkkel. Természetesen a legismertebb márkák szervóit és tartozékait kínáljuk: a Graupner, Futaba és a modelleXXpert termékei mellett természetesen csak a legjobb szervótartozékokat találja webáruházunkban.

Vezető márkák
Szolgáltatásaink
Ingyenes szállítás
*Ingyenes szállítás Ausztriába
Kiszállítás világszerte
Kiszállítás világszerte
Minőségi szolgáltatás
Minőségi szolgáltatás
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Többt mint 100.000 termék
Több mint 150,000 termék