Wähle dein Land
und deine Sprache

Szimulátorok és tartozékok

Fejlessze repüléstudását a szimulátorainkkal

Repülésszimulátorok RC modellrepülőkhöz és drónokhoz távirányítóval és anélkül, természetesen szimulátortartozékokkal.

Miért van szükségem egy RC repülésszimulátorra?


A világhírű modellpilóták is szimulátorral tanultak. A fejlődéshez kezdők és profik egyaránt használnak szimulátorokat repülő- és helikoptervezetéséhez. Vezesse kedvenc modelljét élethű környezetben a teljesen biztonságos és zuhanásbiztos számítógépen úgy, mintha a repülőtéren állna.
Új RC szimulátorát egy megfelelő távirányítóval ellátott készletként vagy szoftverként szerezheti, be, amellyel összekapcsolhatja saját RC távirányítóját az optimális reptetés begyakorlása és a zavartalan repülési élmény biztosítása érdekében. Próbáljon ki új manővereket széltől és időjárástól függetlenül! Amit télen a számítógépen a 3D szimulátorral begyakorolt, azt tavasszal élőben is megmutathatja saját modelljével a repülőtéren.
A lenyűgöző grafika, a valósághű környezet és a részletgazdag repülőmodellek biztosítják az élethű repülési élményt a számítógépen. Még a multikopterek szerelmesei is megtalálják az ízlésüknek megfelelő drónszimulátorokat. A repülésszimulátorok jelenlegi verzióiban már több tucat modell választható a repülés gyakorlásához. A Modellsport Schweighofernél nagyszerű áron vásárolhat repülésszimulátorokat.

Vezető márkák
Szolgáltatásaink
Ingyenes szállítás
*Ingyenes szállítás Ausztriába
Kiszállítás világszerte
Kiszállítás világszerte
Minőségi szolgáltatás
Minőségi szolgáltatás
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Többt mint 100.000 termék
Több mint 150,000 termék