Wähle dein Land
und deine Sprache

RC repülőgépek kezdőknek és újoncoknak

Az RC világba belépők számára alkalmas modellrepülők

Belépőszintű modellrepülők különleges választéka kezdők és haladók számára

Melyek a belépőszintű RC repülőgépek?

A helikopterekhez hasonlóan alapvetően a távirányítós repülőgépekre is vonatkozik, hogy a nagyobb modellek stabilabban irányíthatóak és jobban ellenállnak a szélnek, míg a kisebb repülőmodellek mind vételárukat, mind pedig alkatrészeik és javításuk költségeit tekintve olcsóbbak.
Fontos beszerzési szempont még az az anyag, amelyből az adott repülőgép készül. Az EPP vagy EPO hab szinte elpusztíthatatlan, mert rendkívül strapabíró és kopásálló anyagnak számít. Első modellrepülőnek érdemes olyan ellenálló anyagból készült gépet választani, amelyet egy kisebb hiba nem tesz tönkre, illetve könnyen javítható.
Az RC repülőgépek vásárlásánál vegye figyelembe a készlet típusát is. Az RTF (Ready To Fly – repülésre kész) készletekben egy azonnali használatra alkalmas, távirányítóval, akkumulátorral és töltővel rendelkező modell található. Ez azt jelenti, hogy néhány kisebb teendőt követően szinte a dobozból indíthatja a repülőt. Manapság már különösen kedvező áron kaphatók olyan, kezdők számára alkalmas RTF repülőmodellek, amelyek megkönnyítik a belépést a modellrepülés világába.


Stabilizáló elektronika a repülőmodellezésben


A belépőszintű RC repülőgépek adó-vevő rendszerében olyan kiegészítő funkciók kaptak helyet, amelyek stabil helyzetben tartják a modellrepülőt, és akár még az ütközések elkerülésében is segíthetnek.
A giroszkóp vagy giroszkóprendszer a gép mindenkori repülési helyzetének stabilizálására szolgál, és csökkenti az RC repülőgépek érzékenységét az időjárás vagy a légellenállás hatásaival szemben. Sok giroszkóprendszer üzemmódja a felhasználó tudásának megfelelően megváltoztatható, és kezdő, normál vagy szakértő üzemmódra állítható. Ennek megfelelően a giroszkóp jobban, kevésbé vagy egyáltalán nem egyensúlyozza ki a repülőgépet.
A Horizon modellrepülőinek többsége SAFE rendszerrel van felszerelve, amely előre érzékeli és megakadályozza azokat a kritikus helyzeteket, amelyek ütközéshez vezethetnek. Ennek kiegészítése a pánikgomb, amelynek megnyomásával a gép zuhanásakor a rendszer ismét stabil helyzetbe állítja a repülőt. A SAFE rendszernél is beállíthatunk kezdő, haladó és szakértői üzemmódot.

Vezető márkák
Szolgáltatásaink
Ingyenes szállítás
*Ingyenes szállítás Ausztriába
Kiszállítás világszerte
Kiszállítás világszerte
Minőségi szolgáltatás
Minőségi szolgáltatás
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Többt mint 100.000 termék
Több mint 150,000 termék