Wähle dein Land
und deine Sprache

Elektromos helikopterek

Elektromos meghajtású RC helikopterek

Tiszták, csendesek és nagy teljesítményűek: íme távirányítós helikopter kínálatunk. Egyedülálló megjelenés és repülési viselkedés, valamint az RC terület legújabb technológiája várja Önt.

Mitől különleges egy elektromos helikopter?


Az RC helikoptereknél a kivitel mellett a méretarány és a meghajtás típusa között is különbséget kell tenni. Reptethet üzemanyaggal hajtott, belső égésű motoros változatot és villanymotorral működő elektromos helikoptert. Ez utóbbiak rendkívül csendesek, motorjuk pedig nagyon erős.

Az elektromos helikopter modellekhez LiPo akkumulátorra szükség, amely 5-10 percig tartja őket a levegőben. Az akkumulátor lemerülését figyelembe véve le kell szállni, és az akkut megfelelő töltővel fel kell tölteni, vagy le kell cserélni egy feltöltött akkumulátorra. Emiatt tanácsos egyszerre több akkumulátort készenlétben tartani, hogy minél hosszabb ideig élvezhesse a repülést.

Helikoptermodellek kezdőknek vagy haladóknak


Jóllehet a helikoptert gyakran a legnehezebben irányítható RC modellnek tartják, a kezdők számára is elérhetők a belépőszintű termékek. Ezek sokszor már a méretük és kivitelük alapján felismerhetők, mivel minden kezdőnek kis méretű és repülésre kész, azaz teljesen összeszerelt helikoptereket ajánlanak. A haladók és a profik nagyobb rotorlapátokkal rendelkező, méretesebb helikoptereket használnak, amelyek kültéri repülésekre is alkalmasak, mert a kisebb széllökések nem tudják kibillenteni őket az egyensúlyukból. Ha az időjárás vagy a napszak nem teszi lehetővé a szabadtéri repülést, jó szolgálatot tesznek a szimulátorok.


Modellhelikopterek készletben vagy teljes szettben


Ha értékeli a klasszikus modellezést, készletben kapható helikoptermodelljeinkkel azonnal megkezdheti saját helijének megépítését. Ha azonban azonnal repülni szeretne, természetesen számos RC helikopter RTF kivitelben, azaz ready to fly (repülésre kész) készletben is megvásárolható a kínálatunkban. Azon RC modellsportrajongók számára, akik már kiismerik magukat a távirányítós helikopterek világában, helikoptereinket rotorfej alapján rendeztük sorba – nálunk koaxiális vagy flybarless rotorfejekkel szerelt modellhelikoptereket is találhat.
Az RC helikopter-kategória világvezető gyártói a Schweighofernél: válogasson az ismert RC helikopter márkák, például a Blade, a Graupner, az Align, a Mikado és a több gyártó helikopterei között.

Mit jelentenek az RTF, ARF, Kit szavak?


Az elektromos helikopterek különféle kivitelben kaphatók:


Vezető márkák
Szolgáltatásaink
Ingyenes szállítás
*Ingyenes szállítás Ausztriába
Kiszállítás világszerte
Kiszállítás világszerte
Minőségi szolgáltatás
Minőségi szolgáltatás
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Többt mint 100.000 termék
Több mint 150,000 termék