Wähle dein Land
und deine Sprache

Meghajtók és motorok

Modellsport Schweighofer: a modellezéshez szükséges motorok első számú lelőhelye

Válogasson a nálunk kapható elektromos és belső égésű motorok, valamint a modellezéshez szükséges hajtóművek között

Nálunk megtalálja azokat a motorokat, amelyekre az igazi rajongóknak szükségük van:


Akár modellautót épít, akár hajót vagy légi járművet, nálunk megvásárolhatja az RC modellekhez szükséges, nagy teljesítményű villany- és belső égésű motorokat. Böngéssze át a választékunkat! Kezdje el most! Még több villamos energiára van szüksége modelljárműve motorjához? Akkor válassza ki a kínálatunkban kapható kefe nélküli motorok közül a megfelelőt. További termékkategóriákkal is várjuk, amelyekben természetesen belső égésű motorokat, impellereket és turbinákat is talál távirányítós autója, légi járműve, hajója vagy kvadrokoptere számára.

Tartozékok motorokhoz és hajtóművekhez


Természetesen motorokhoz és hajtóművekhez is kínálunk mindenféle tartozékot. Nálunk talál merev és hátrahajló légcsavarokat, fordulatszám-mérőket és minden olyan tartozékot, amelyre a motorjához vagy a meghajtóművéhez szüksége lehet.

Kefe nélküli motorok modellezéshez


A háromfázisú váltóárammal működő brushless (kefe nélküli) motorok néhány éve egyre népszerűbbek a modellezésben. A brushless szabályozó három kábelének motorhoz történő csatlakoztatásának nincsenek rövidzárlatra vonatkozó szabályai, mert a kefe nélküli motor szinte mindig működik, csak 2 kábel felcserélése esetén megváltozik a forgásirány. A kefe nélküli motorok további nagy előnye, hogy nagy teljesítményűek, és (szinte) nem igényelnek karbantartást. A brushless motorokhoz természetesen speciális, kefe nélküli vezérlőkre van szükség, és a motor teljesítményét nagy mértékben meghatározza a fordulatszám-szabályozó. Brushless (kefe nélküli) szabályozókból kétfélét különböztetünk meg: a szenzorost és szenzor nélküli motorral vezérelt típust. Ezek a tekercseket és a tekercsek elrendezését tekintve különböznek. A külső szenzoros szabályozók lényegesen nagyobb nyomatékot érnek el, mint a belső szenzoros kefe nélküli motorok, és általában csak a modellrepülőkhöz és a nagyon lassan mozgó crawlereknél használják őket. A kefe nélküli motorok előnyeinek áttekintése:

Vezető márkák
Szolgáltatásaink
Ingyenes szállítás
*Ingyenes szállítás Ausztriába
Kiszállítás világszerte
Kiszállítás világszerte
Minőségi szolgáltatás
Minőségi szolgáltatás
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Többt mint 100.000 termék
Több mint 150,000 termék