Wähle dein Land
und deine Sprache

Tartozékok RC járművekhez

Távirányítós járművekhez itt találja a gumiabroncsokat, karosszériákat, hajtóműveket és a többi fontos tartozékot!

Egy RC autó csak akkor válik tökéletes különlegességgé, ha kívül és belül is rendelkezik a megfelelő felszereltséggel. Nálunk megtalálja a megfelelő kiegészítőket, ha járművét egy erősebb motorral vagy szabályzóval akarja feltuningolni, vagy ha menő karosszériával és szélesebb gumiabroncsokkal szeretné felújítani.

A Modellsport Schweighofer webáruházában minden olyan tartozékot megvásárolhat, amelyekkel modellautóját vagy hajóját az elképzeléseinek megfelelően alakíthatja ki


Itt a modellsport minden elterjedt márkájához megtalálja az optimálisan passzoló tuning alkatrészeket és felszereléseket. Akár Monster Truck modellt épít, akár brushless motorral szerelt modellhajóval akarja villámgyorsan átszelni a tavat, járművekhez összeállított tartozékkínálatunkban megtalálja a következő projekt megvalósításához szükséges termékeket!

Tartozékok RC autókhoz és motorkerékpárokhoz


Változatos tartozékkínálatunknak köszönhetően szabadjára engedheti kreativitását a modellezésben: tuningolja fel modellautóját lengéscsillapítóval, vagy szerelje be az új golyóscsapágyat. Nálunk természetesen beszerezheti a modellautójához vagy modellmotorjához megfelelő LiPo akkumulátort és töltőt! Nálunk az RC autó tuning legnevesebb tartozékgyártói képviseltetik magukat, köztük a Tamiya, a HPI, az LRP, az axial, a Traxxas és a TamiyaTeam Losi Racing márkákkal.

Tartozékok RC hajókhoz


Túl lassú a hajója, nem reagál optimálisan, vagy ráférne egy alapos optikai tuning? Nálunk minden távirányítós hajóhoz és modellhajóhoz megtalálja a megfelelő tartozékot ahajtóművektől a motoralkatrészekig, a hajócsavaroktól a világításig és a legénységig – változtassa RC hajóját gyönyörű, egyedi darabbá. A távirányítós hajókhoz kínált tartozékok választékát a Graupner, az aero-naut, a Dynamite, a PRO Models és a PROBOAT márkák teszik első számú lelőhellyé.
Vezető márkák
Szolgáltatásaink
Ingyenes szállítás
*Ingyenes szállítás Ausztriába
Kiszállítás világszerte
Kiszállítás világszerte
Minőségi szolgáltatás
Minőségi szolgáltatás
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Többt mint 100.000 termék
Több mint 150,000 termék