Wähle dein Land
und deine Sprache

Hoverboardok

Vezessen saját önegyensúlyozó járművet testsúlyáthelyezéssel!

Az elektromos önegyensúlyozó deszka hoverboard néven már kivívta helyét az elektromobilitás járművei között. Időközben a fiatalok egyik trendi közlekedési eszközévé nőtte ki magát. A hoverboardok új generációja jövőbe mutató és intelligens dizájnt mondhat magáénak dinamikus LED-lámpákkal és Bluetooth hangszórókkal.

Hogyan működik a hoverboard?


A hoverboardok az elektromobilitás meghatározó trendjét képviselik. A helyváltoztatást a segwaynél vagy önegyensúlyozó rollereknél ismert vezérlés továbbfejlesztett változata biztosítja. Az elektromos önegyensúlyozó deszkák főleg testsúlyáthelyezés révén irányíthatók. Enyhe előredőléssel adhatjuk ki a deszkának a gyorsításra felszólító parancsot. Amint a vezető teste felegyenesedik, a hoverboard csökkenti a sebességet. A visszafelé haladáshoz elég egy kicsit hátrafelé dőlni. A megfelelő kanyarodáshoz elegendő a testsúlyt a kívánt irányba áthelyezni, és ennek hatására a hoverboardba épített giroszkóp automatikusan felismeri, hogy melyik irányba kormányozza a járművet.

Az első út egy hoverboardon


Az első használat előtt mindig fontos ellenőrizni, hogy az önegyensúlyozó deszka teljesen feltöltött és megfelelően kalibrált. A legtöbb hoverboardnál a kalibráláshoz elegendő a járművet sima talajra helyezni és bekapcsolni, amíg kiegyensúlyozza önmagát. Javasoljuk, hogy minden alkalommal viseljen védőruházatot, azaz sisakot, valamint térd- vagy könyökvédőket, így esés esetén is optimális védelmet élvezhet a hoverboardon. Amikor először próbál felszállni egy hoverboardra, hasznos lehet falnak támaszkodni, vagy partner segítségét kérni. Érdemes először az erősebb lábával fellépni a deszkára, mielőtt gyorsan felemeli a másik lábát is.
Vezető márkák
Szolgáltatásaink
Ingyenes szállítás
*Ingyenes szállítás Ausztriába
Kiszállítás világszerte
Kiszállítás világszerte
Minőségi szolgáltatás
Minőségi szolgáltatás
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Többt mint 100.000 termék
Több mint 150,000 termék