Wähle dein Land
und deine Sprache

e Scooter

Villanymotorral hajtott rollereink praktikusak és gyorsak

A kis súly, az egyszerű kezelhetőség és az alacsony üzemeltetési költségek érthetővé teszik az elektromos rollerek népszerűségét, amelyek időközben már a városi forgalom megszokott járművévé váltak. Mivel az elektromos roller szinte bármilyen áramforrásról feltölthető, az akkumulátor akár 40 km-es hatótávolsága még jobban kihasználható. A kellemes vezetési élmény mellett az összehajthatóság praktikussága és a biztonságos menetstabilitás is az előnyei közé tartozik.

Mennyire gyors egy elektromos roller?


A motorok és az akkumulátorok folyamatosan fejlődnek, és gondoskodnak arról, hogy az e-rollerek kilépjenek a játék kategóriából. Az elektromos rollerek akár 40 km/h maximális sebességet is elérhetnek, és remek alternatívát jelentenek az ingázók számára. Természetesen mindig fontos annak mérlegelése, hogy rövid, gyors utakra és manőverekre kívánjuk-e használni, vagy inkább egy komótosabb, de kényelmesebb elektromos rollerre van szükségünk, amely pl. lábtartóval is rendelkezik. Az elektromos rollereket rendkívül nagy teljesítményű, akár 600 W-os motorok hajtják. Fontos szempont még a rollerek dizájnja, valamint hogy a kerekei rendelkeznek-e külön felfüggesztéssel. A elektromos rollerek energia-visszanyerő rendszere meghosszabbítja a hatótávolságukat.

Milyen nehéz egy elektromos roller?


A kiválasztásnál egészen biztosan fontos szempont az elektromos roller tömege. Ez modellenként nagyon eltérő lehet, és a gyártáshoz használt anyagok mellett természetesen a villanymotortól és a jármű felhasználási területétől is függ. Az elsősorban a keskeny utcákra és gyors manőverekre tervezett elektromos rollerek általában könnyű anyagból készülnek, ennélfogva kis súlyúak. Az ilyen rollerek ideálisan szállíthatók tömegközlekedési eszközökön is. A hosszabb távolságra készült, komfortosabb modellek tömege gyakran nagyobb, ezért vezetőjüknek fokozott biztonság- és stabilitásérzetet nyújtanak, ráadásul vezetésük több kilométer után is nagyon kényelmes.

Vezető márkák
Szolgáltatásaink
Ingyenes szállítás
*Ingyenes szállítás Ausztriába
Kiszállítás világszerte
Kiszállítás világszerte
Minőségi szolgáltatás
Minőségi szolgáltatás
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Többt mint 100.000 termék
Több mint 150,000 termék