Wähle dein Land
und deine Sprache

e Bike

Dizájner elektromos kerékpárok a Modellsport Schweighofer webáruházában!

Próbálja ki az elektromos kerékpárok legújabb generációjának első osztályú modelljeit. Guruljon 80 kilométer/óra sebességgel a GoCycle nyergében vagy használja ki következő túráján az M750 villanymotorjának erejét. Vásároljon szakértők által tervezett, elektromos kerékpárokat a Schweighofer webáruházának e-Mobility osztályán.

Elektromos kerékpár vagy elektromos roller?


Az elektromos kerékpárok és rollerek a környezetbarát közlekedés előfutárai. Az elektromos városi járművek azonban több ponton is különböznek egymástól, amit a vásárláskor érdemes figyelembe venni. Az elektromosjármű-kínálat változatos és széles, ezért fontos, hogy ismerjük a különféle eszközök jellemzőit, és képesek legyünk ezek között különbséget tenni. Itt megtudhatja, hogy az elektromos kerékpár megfelelő közlekedési eszköz-e az Ön számára.

Az e-kerékpároknál a normál lábpedálon kívül beépített villanymotor segíti a haladást. Ennek a kombinációnak köszönhetően az elektromos kerékpárok hatótávolsága a 80 kilométert is elérheti, ezért a legtöbb autóutat akár egy kerékpártúrával is kiválthatjuk. Mivel lábainkkal fokozzuk a meghajtóerőt, a kerekezést beszámíthatjuk a napi sporttevékenységünkbe. A vásárlásnál figyelembe kell venni, hogy az elektromos kerékpárok nemcsak sokkal drágábbak, mint az e-rollerek, de tömegük is nagyobb.

Ha e-bike vásárlását tervezi, nézzen körül a hibridmodellek között is. A MODSTER M750 például egy kerékpár és egy roller kombinációja. Ez az elektromos roller úgy néz ki, mint egy kerékpár, de nincs pedálja, és egy villanymotor hajtja. Egy töltéssel akár 35 kilométert is megtesz. Az M750 ugyanabban az árkategóriában van, mint a klasszikus elektromos rollerek, de a kerékpár kényelmét nyújtja.

Vezető márkák
Szolgáltatásaink
Ingyenes szállítás
*Ingyenes szállítás Ausztriába
Kiszállítás világszerte
Kiszállítás világszerte
Minőségi szolgáltatás
Minőségi szolgáltatás
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Üzletek Deutschlandsbergben és Bécsben
Többt mint 100.000 termék
Több mint 150,000 termék