Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása
Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

AZ ÖN ONLINE BOLTJA
E-MOBILITÁS

Gyors, praktikus és biztonságos

Szeretne környezetbarát módon közlekedni anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a sebesség, a kényelem és a biztonság terén? Akkor az e-Mobility kínálatunk pont az Ön számára megfelelő! Az eMobility eszközök széles választéka gyors, praktikus és költséghatékony módot kínál Önnek a közlekedésre. Az elektromos motornak köszönhetően pedig minden termék környezetbarát és fenntartható is.

E-Mobilitási termékek a TOP márkáktól

A hoverboardok, e-scooterek, e-bike-ok és e-gördeszkák sokoldalú választékával mindenki számára találunk valamit! Vezető márkáink, mint a MODSTER, a LeXgo és a Patona egyedi előnyöket és funkciókat kínálnak, hogy megfeleljenek ügyfeleink egyéni igényeinek.

Az eMobilitás eszközeinek sokoldalú választéka

Tapasztalja meg a szabadságot és a vagányságot hoverboardjainkkal - Könnyen irányítható, felejthetetlen vezetési élményt nyújtanak. E-scootereink kompakt kialakításuknak és nagy hatótávolságuknak köszönhetően ideálisak a gyors és könnyű mozgáshoz. e-bike-jaink környezetbarátok és tökéletesek a hosszú távolságok megtételéhez, míg az e-gördeszkák az adrenalinfüggők számára kínálnak gyors és izgalmas közlekedési lehetőséget.

Optimális felszerelések és kiegészítők az e-mobilitás élményéhez

A lehető legjobb vezetési élmény érdekében minden e-mobilitási termékünkhöz kínálunk megfelelő felszereléseket és kiegészítőket is. Fényszórók, protektorok, táskák és töltők széles választékát tartjuk raktáron, hogy mindig a legjobb felszereléssel rendelkezzen.