Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása
Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

Az Ön online boltja
e-Skateboardok számára

Kiváló minőségű e-Skateboardok legjobb választéka

Üdvözöljük a Modellsport Schweighofer, a MODSTER márka kiváló minőségű e-Skateboardjainak és e-Longboardjainak online boltjában. Fedezze fel az elektromos gördeszkák és elektromos longboardok nagy választékát az egyedülálló vezetési élményért!

Elektromos vezetési élmény négy keréken

Tapasztald meg a különbséget elektromos gördeszkáinkkal és longboardjainkkal! Az erős motornak és a megbízható akkumulátoroknak köszönhetően akár 40 km/h sebességet is elérhet, és akár 20 km-es távolságot is megtehet. Ez teszi e-boardjainkat tökéletes választássá ingázók és szabadidős sportolók számára egyaránt.

Minőség, amely inspirál

Elektromos gördeszkáink és elektromos longboardjaink nemcsak teljesítményükkel, hanem minőségükkel is lenyűgöznek. A kiváló minőségű anyagok és az átgondolt tervezés stabil és biztonságos utazást biztosítanak. Emellett minden modellünk megbízható fékrendszerrel és stabil tengellyel van felszerelve az optimális irányíthatóság érdekében.

Mindenki számára a megfelelő modell

Akár egy könnyű e-skateboardot keres a városba, akár egy robusztus e-longboardot a terepjárós kalandokhoz, a Modellsport Schweighofernél megtalálja a megfelelő modellt. Elektromos gördeszkák és elektromos longboardok széles választékát kínáljuk minden vezetési szinthez és ízléshez.

MODSTER - Fő márkánk

A MODSTER a vezető márkánk az elektromos gördeszkák és elektromos longboardok terén. A MODSTER több éves tapasztalattal és folyamatos innovációval a legmagasabb minőségű és teljesítményű gördeszkákat és longboardokat gyárt. Ez teszi a MODSTER-t tökéletes választássá mindazok számára, akik a legjobb e-deszka élményt keresik.