Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása
minden e-Scooter

Modellsport Schweighofer e-Scooter

Újdonságok
& Bestsellerek

Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

Az Ön online boltja
e-Scooterekhez

Kiváló minőségű e-Scooterek nagy választéka

Olyan neves márkák kiváló minőségű modelljeinek nagy választékát kínáljuk, mint a MODSTER, Pantona és LeXgo. Elektronikus meghajtású robogóink nemcsak praktikusak és gyorsak, hanem környezetbarátok és megfizethetőek is. Akár megbízható társat keres a napi ingázáshoz, akár egyszerűen csak egy alternatív módot szeretne a városban való közlekedésre, nálunk biztosan megtalálja.

Az e-scooterek sebessége összehasonlításban

Az egyik leggyakoribb kérdés, amit fel szoktak tenni nekünk, az e-scooter sebességére vonatkozik. A motorok és az akkumulátorok folyamatosan fejlődnek, és biztosítják, hogy az e-scooterek már régen nem játékszerek. Egyes elektromos robogó modellek akár a 40 km/h-s végsebességet is elérik, és nagyszerű alternatívát garantálnak az ingázók számára. Természetesen mindig mérlegelni kell, hogy az e-scooterre rövid, manőverezős utazásokhoz és manőverezésekhez van-e szüksége, vagy inkább a nyugodtabb, de kényelmesebb, például nagyobb lábtartóval rendelkező e-scooter modelleket részesíti előnyben. Az elektromos robogókat rendkívül erős motorok hajtják, amelyek akár 600 wattos teljesítményűek is lehetnek. További tényező természetesen a kialakítás és az is, hogy az egyes gumikhoz külön felfüggesztés van-e. Az e-scooterek energia-visszanyerő rendszere, ha van, megnöveli a robogó hatótávolságát.

Az e-robogók előnyei a városi közlekedésben

A könnyűség, a könnyű kezelhetőség és az alacsony üzemeltetési költségek az e-scooterek trendje mellett szólnak, amely mára a városi forgalomban már állandó elemként honosodott meg. A robogó szinte bármilyen elérhető áramforráson történő feltöltésének lehetőségének köszönhetően az akkumulátorok akár 40 kilométeres hatótávolsága még jobban kihasználható. A praktikus összecsukható funkció és a menet közbeni biztonságos stabilitás megfelelő egyensúlya kellemes vezetési élményt biztosít.

Az e-scooterek súlya és annak hatása a vezetési élményre

A másik fontos szempont a tökéletes e-scooter kiválasztásakor és megvásárlásakor mindenképpen a súly. A súly nagyban eltér a modellek között, és a felhasznált anyagok mellett természetesen az elektromos motoroktól és az e-scooter fókuszától is függ. Az elsősorban szűk utakra és gyors manőverezésre összpontosító elektromos robogók általában könnyű anyagokból készülnek, ezért alacsony a súlyuk. Ezek ideálisak a tömegközlekedésen való magunkkal vitelhez is. Az inkább a hosszú távokra és a vezetés közbeni kényelemre összpontosító elektromos robogók gyakran nehezebbek, de biztonságérzetet és stabilitást adnak a vezetőnek, és még néhány kilométer megtétele után is nagyon kellemes a vezetés.