Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása
Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

Az Ön online boltja
modellépítő kiegészítők

Megfelelő kiegészítők modelljeihez a Modellsport Schweighofernél!

Ha megfelelő kiegészítőket keres modelljeihez, a Modellsport Schweighofer a megfelelő hely az Ön számára! Termékek széles választékát kínáljuk, amelyekkel könnyebbé, szebbé teheti modelljét, vagy feljavíthatja azt. Így olyan egyedi modellt hozhat létre, amely kiemelkedik a többi közül!

Választékunkban különböző szerszámokat, LiPo széfeket, modellépítő anyagokat, ragasztókat, faanyagokat, valamint festékeket és kábeleket talál, amelyekkel személyre szabhatja és kialakíthatja modelljét. Legyen szó autóról, repülőgépről, helikopterről vagy hajóról - nálunk megtalálod a megfelelő kiegészítőket.

Célunk, hogy olyan kiváló minőségű kiegészítőket kínáljunk Önnek, amelyek nem csak modellje megjelenését javítják, hanem a teljesítményét is növelik.

Végső mérnöki építési szórakozás a Modellsport Schweighofer kapcsos építőkockáival!

Merüljön el a szorítós téglák világában - a MODSTER vezető márkától származó, kiváló minőségű ABS műanyag tégláink igazi kihívást jelentenek mindazoknak, akik értékelik a precizitást és a gondosságot.

Fedezze fel sokoldalú autós, motoros, valamint építőipari járműveket tartalmazó kínálatunkat, és építse meg saját modelljeit lenyűgöző részletgazdagsággal. Egyes téglakészleteink még visszahúzó mechanizmussal is rendelkeznek a még nagyobb szórakozás érdekében!

Top tartozék márkák