Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása
Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

Az Ön online boltja
RC modell repülőgépek számára

TOP márkák kiváló minőségű RC repülőgépeinek nagy választéka

Hatalmas választékban kínálunk modellrepülőgépeket, a legújabbaktól a klasszikus kedvencekig. Olyan TOP márkákkal, mint a MODSTER, E-Flite, Horizon Hobby, Hangar 9 és Arrows Hobby, kiváló minőségű repülőgépek széles választékát kínáljuk, amelyek minden repülés szerelmesének megfelelnek.

A modell repülőgépek választéka nem hagy kívánnivalót maga után.

Teljesítse be a repülésről szőtt álmát - Akár most kezdi, akár már tapasztalt pilóta, a Modellsport Schweighofer kínálatában megtalálhatja a tökéletes repülőgépet! Hagyja, hogy inspiráljuk Önt a sugárhajtású modellek, motoros modellek, műrepülő modellek és warbirds modellek széles választékával.

Mindazoknak, akik a nyugodt és lassú repülés élményét keresik, ajánljuk vitorlázórepülő modelljeink széles választékát. Készleteink tökéletesek azok számára, akik szeretnék tudásukat és képességeiket a következő szintre emelni. Itt minden alkalomra és ízlésre megtalálja a megfelelő vitorlázórepülőt!

RC modellrepülőgép tartozékok és fejlesztések: minden a tökéletes élményhez!

Tapasztalt modellező sportboltként tudjuk, hogy az RC repülőgépek nem csak magáról a repülésről szólnak, hanem a megfelelő felszerelésről és kiegészítőkről is. Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy tökéletesen karbantarthasd és csúcsformában tartsd a repülőgépedet. Kiváló minőségű akkumulátorok, megbízható töltők, vevőegységek és szervók, nagy teljesítményű motorok és légcsavarok, valamint számos egyéb kiegészítő hatalmas választékát kínáljuk! Így bármikor frissítheted és fejlesztheted repülőgépedet. Emellett frissítő és tuning alkatrészek széles választékát kínáljuk, hogy repülőgépét még gyorsabbá, mozgékonyabbá és erősebbé tehesse. Tapasztalt munkatársaink mindig készséggel állnak rendelkezésére, hogy tanácsot adjanak Önnek, és a legjobb alkatrészeket ajánlják repülőgépéhez. Akár a sebességet szeretné növelni, akár az irányíthatóságot javítani!

Rendeljen kényelmesen online és repüljön elégedetten

Online áruházunk segítségével könnyedén belevághat a következő RC repülőgépes kalandjába. Rendeljen bárhonnan, és ha valami nem megfelelő, egyszerű visszaküldési és csere folyamatot kínálunk, így mindig biztonságban és elégedett lehet. A Modellsport Schweighofer a tökéletes partner, ha RC repülőgépekről és kiegészítőkről van szó. Termékkínálatunk lenyűgöző, és mindent tartalmaz, ami egy repülőgép-rajongó szívét megdobogtatja. A legújabb és legnagyszerűbb repülőmodelleket kínáljuk, kiváló ügyfélszolgálatunk pedig mindig készséggel áll rendelkezésre.

A legjobb RC modell repülőgép márkák