Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása
Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

Az Ön online boltja
Elektronika

Kiváló minőségű RC elektronika a Modellsport Schweighofer-nél

Büszkék vagyunk arra, hogy az RC-rajongóknak kiváló minőségű tartozékokat kínálunk a modellrepülőgépekhez, drónokhoz, RC-autókhoz és hajókhoz.

A Modellsport Schweighofer a tökéletes hely mindazok számára, akik kiváló minőségű RC elektronikai termékeket keresnek. Olyan termékeket kínálunk, mint szervók, távirányítók és vevőkészülékek modellautókhoz, modellrepülőgépekhez, drónokhoz és hajókhoz.

LiPo, LiFe és NiMH akkumulátorok minden elektromos RC modellhez

Válasszon a LiFe és LiIo akkumulátorok, NiMH akkumulátorok vagy a nagy teljesítményű LiPo akkumulátorok közül. Különösen a lítium-polimer akkumulátorainkkal kínálunk minden elektromos RC modellhez megfelelő LiPo akkumulátort. Az általános meghajtású akkumulátoroktól kezdve a hardcase carpackokig és a versenyakkukig. Válasszon a kívánt és szükséges LiPo cellaszám, kapacitás, méretek és természetesen a csatlakozó dugók és balancer csatlakozások szerint. Akár Deans vagy EC3 csatlakozóval ellátott LiPo akkumulátorcsomagra, akár XHP vagy EHR balancer csatlakozóval ellátott akkumulátorra van szüksége, RC akkumulátorok hatalmas választékában biztosan megtalálja, amit keres. Természetesen a LiPo és Life akkumulátorokhoz való összes töltőt is tartunk.

Távirányítók, vevőegységek és szervók a tökéletes irányításért

Kínálatunk gondosan válogatott, és mindent tartalmaz, amire szüksége van a távirányítású járművek vezérléséhez, fejlesztéséhez és személyre szabásához. Távirányítók, vevőkészülékek és szervók széles választékát kínáljuk, hogy tökéletes irányítást biztosítson modellje felett.

Szimulátorok a repülési készségek fejlesztéséhez

Termékkínálatunkban szimulátorok is találhatók, amelyek lehetőséget adnak Önnek arra, hogy fejlessze repülési készségeit, mielőtt ténylegesen a levegőbe emelkedne.

Hajtások, motorok, töltők és tartozékok a nagyobb teljesítmény és a személyre szabhatóság érdekében

Ha meghajtókat és motorokat keres, nálunk mindent megtalál, amire szüksége van, beleértve az olyan tartozékokat is, mint a sebességszabályozók és akkumulátorok. Tudjuk, mennyire fontos, hogy pontosan úgy alakíthasd a modelledet, ahogyan szeretnéd, ezért a motorokhoz, töltőkhöz és mérőműszerekhez is széles körű tartozékokat kínálunk. Célunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Önnek, amikor az RC modellépítésről van szó.

Lenyűgöző felvételek a Modellsport Schweighofer kameráival és kardánjaival!

A modellépítés és elektronika vezető online boltjaként a Modellsport Schweighofer-nél minden igényt kielégítő kamerarendszerek, kardánok és kiegészítők széles választékával rendelkezünk.

Kameraválasztékunkban akciókamerák, kardánok, FPV kamerák, 360°-os kamerák, valamint hőkamerák is megtalálhatóak - minden, amire csak a szíve vágyik.

Kiváló minőségű márkák minden területről

Az olyan vezető márkákkal, mint a DJI és a MODSTER, a legmagasabb minőséget és egyedi filmezési élményeket várhatod. Készüljön fel a felejthetetlen felvételekre, és fedezze fel kamerarendszereinket, kardánjainkat és kiegészítőinket most!

Speciális kamerák légi felvételekhez és egyéb alkalmazásokhoz

Kamerarendszereink között olyan speciális kamerák is megtalálhatók, mint a hő- és multispektrális kamerák, amelyek elengedhetetlenek a légi fényképezés, a földmérés, az agronómia és sok más terület speciális alkalmazásaihoz.

Kardántartó tartozékok az elmosódásmentes és egyenletes felvételekért

Azok számára, akik stabilizálni szeretnék kamerájukat, kardánkerekes kiegészítők széles választékát kínáljuk, mint például kézi kardánkerekek, drón kardánkerekek és akciókamerás kardánkerekek. Ezekkel a kardántengelyekkel remegésmentes és sima videókat készíthet, és a felvételeket a következő szintre emelheti.

Szűrők kamerákhoz a képminőség javításához

A fényképezőgépekhez szűrők széles választékát kínáljuk a képminőség javításához és bizonyos effektusok létrehozásához, például ND-, polarizáló, UV- és színszűrőket.

Legnépszerűbb elektronikai márkák