Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása

Garantáltan hosszabb ideig tartó szórakozás

Schweighofer
Combók

Gondosan összeállítottuk a kiváló minőségű távirányítású autók, repülőgépek, hajók, kamerás drónok és helikopterek kombinációit vagy készleteit, valamint a hozzájuk illő tartozékokat, hogy mindent megadjunk Önnek, amire egy felejthetetlen RC élményhez szüksége van.

  • Tökéletesen összeillesztett készletekk
  • Szakértők állították össze
  • Átfogó választék a kezdők és a profik számára
  • Garantált kompatibilitás
Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

Combók a
Modell Sport Schweighofer

RC autó kombók

Fedezze fel izgalmas RC autó kombóinkat és szettjeinket, amelyek mindent kínálnak, amire szüksége van az izgalmas off-road kalandokhoz vagy a gyorsasági versenypályás akciókhoz. A nagy teljesítményű motoroktól a precíz távirányítókig, nálunk megtalálod a megfelelő kombókat az RC vezetés élményének optimalizálásához.

RC repülőgép kombinációk

Szálljon fel RC repülőgép kombókkal és készletekkel! Akár kezdő vagy már tapasztalt, készleteink a modellrepülőgépek, távirányítók és egyéb kiegészítők tökéletes kombinációját kínálják, hogy elmerülhess a modellrepülés lenyűgöző világában.

RC hajó kombók

Hódítsa meg a hullámokat RC csónak kombóinkkal és készleteinkkel! Modellcsónakok és kapcsolódó tartozékok választékát kínáljuk, hogy új szintre emeljük a vízi szórakozást. A motorcsónakoktól a vitorlásokig, itt megtalálod a megfelelő kombót a tengeri kalandodhoz.

Kamera drón kombók

Tágítsa a látókörét a Camera Drone Combos és szettjeinkkel! Ezek a szettek lehetőséget kínálnak arra, hogy a levegőből fedezze fel a világot, és lélegzetelállító légi felvételeket készítsen. Fedezze fel a drónok és a hozzájuk illő kiegészítők választékát, hogy bővítse kreatív lehetőségeit.

Helikopter kombinációk

RC Helikopter Combos & Sets modelljeinket gondosan összepárosítjuk, hogy tökéletes szinergiát biztosítsunk a helikopter, a távirányító és a kiegészítők között. Így megtapasztalhatja a zökkenőmentes és pontos repülési viselkedést.