Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása

Minőségileg tesztelt és felújított

Schweighofer
Felújított / B-Ware

Itt rendszeresen tesztelt, teljesen működőképes és tisztított árukat találsz akciós áron! A termékek lehetnek bemutató egységek vagy felújított vevői reklamációk (garanciális esetek, garanciális vagy elégedetlenség miatti visszavételek). A mennyiségek mindig korlátozottak és csak a készlet erejéig érvényesek.

  • tesztelt áruk
  • 100%-ban eredeti alkatrészek
  • szigorú ellenőrzések
  • korlátozott mennyiség
Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

Felújított RC termékek
a Modellsport Schweighofer-nél

Minőségileg tesztelt RC termékek különleges áron

Itt rendszeresen tesztelt és teljesen működőképes RC termékeket talál különleges áron. Ezek többek között bemutató egységek vagy felújított vásárlói reklamációk, amelyek garanciális esetek, garancia vagy visszavétel miatt kerültek vissza hozzánk, mert nem tetszettek. Minden terméket szakszerűen megvizsgálunk, és biztosítjuk, hogy minden hiba fel legyen tüntetve a termékleírásban.

Alapos felújítás és tisztítás

Műszaki szakértőink minden terméket alaposan felújítanak és megtisztítanak, hogy az tökéletes állapotban kerüljön vissza Önhöz. Minden terméket alaposan átvizsgálunk, megtisztítunk és kijavítunk. Ez azonban nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a felújított termékeken előfordulhatnak kisebb használati nyomok, például apró karcolások, horpadások a polisztirolon vagy hasonlók. Szeretnénk azonban hangsúlyozni, hogy az akciós értékesítésünkbe kerülő összes termék teljesen működőképes és átfogó minőségellenőrzésen esett át.

Eredeti csomagolás

Az általunk felújított / B-ware-ként kínált összes termék eredeti csomagolásban kerül Önhöz. Egyes esetekben azonban előfordulhat, hogy a gyártói oldalon található védőeszközök, például plombák, védőfóliák vagy egyéb eszközök már nincsenek rajta. Ennek oka, hogy ezeket az óvintézkedéseket általában az első üzembe helyezés során eltávolítják. Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy a visszaszállított termékek csomagolása már fel van bontva, és ezért néha már nem az eredeti állapotában van.

Korlátozott mennyiségek

Felhívjuk figyelmét, hogy az RC akciós eladásaink mennyisége mindig korlátozott, és csak a készlet erejéig érvényesek. Ha tehát bármelyik termékünk érdekli, akkor gyorsan kell cselekednie, hogy ne késsen el. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra is, hogy 14 napon belül visszavételi jogot biztosítunk, ha nem elégedett a vásárlással.