Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása
Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

Az Ön online boltja
RC helikopterek számára

Fedezze fel a távirányítású helikopterek világát a Modellsport Schweighofer-nél

A Modellsport Schweighofer az Ön kapcsolattartója a távirányítású helikopterek és RC helikopterek terén. Nagy modellválasztékunk minden ízlésnek megfelelő repülőgépet kínál. Akár kezdő, akár profi, nálunk megtalálja a megfelelő választást.

Repülésre kész helikoptermodellek kezdőknek

Távirányítású helikoptereinket repülésre kész RTF modellek formájában szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy már előre összeszerelve, rádió távirányítóval, valamint részleges akkumulátorral és töltővel érkeznek. Ez azt jelenti, hogy már néhány egyszerű lépés után megszerezheti első repülési tapasztalatait. Ezek az RTF modellek ideálisak a kezdők számára, akik gyorsan szeretnének belevágni a repülési mókába.

Csúcsmárkák és széleskörű tartozékok

A Modellsport Schweighofer távirányítású helikopterek és RC helikopterek nagy választékát kínálja olyan TOP márkákból, mint a Blade, MODSTER, Align és Mikado. Ezek a márkák kiváló minőségükről és megbízhatóságukról ismertek. Ezen kívül minden modellünkhöz tartozékok széles választékát kínáljuk.

Pontos másolatok: Scale helikopterek

A hagyományos modellek mellett a méretarányos modellek széles választékát is kínáljuk. Ezeket a távirányítású helikoptereket a legmagasabb szintű részletesség és az eredeti gépek pontos másolása jellemzi. Helikoptereink különböző méretekben kaphatók, így felejthetetlen repülési élményt nyújtanak.

Szórakozás kicsiknek és nagyoknak

A távirányítású helikopterek nem csak a gyermekek számára jelentenek játékot, hanem a felnőttek számára is hobbit jelentenek. Modelljeink fantasztikus repülési képet és repülési viselkedést kínálnak, és lehetőséget nyújtanak a modellrepülés lenyűgöző világának felfedezésére. Akár egyedül, akár barátokkal, a távirányítású helikopterek felejthetetlen repülési szórakozást garantálnak.

A pótalkatrészek nagyfokú elérhetősége

A Modellsport Schweighofer-nél a távirányítású helikopterekhez és RC helikopterekhez való pótalkatrészek széles választékát találja. A tartalék rotorlapátoktól kezdve az ernyőkön és a törzselemeken át az akkumulátorokig és töltőkig mindent megtalál, ami a zökkenőmentes repülés élményéhez szükséges.

A legjobb RC helikopter márkák