Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása
Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

Az Ön online boltja
drónok

Fedezze fel a világot új perspektívából drónjainkkal

Imádni fogod a vezető márkák, mint a DJI és a MODSTER drónjainak hatalmas választékát. Akár egy hobbimodellt keres a parkban való nyugodt repüléshez, akár egy professzionális drónt lélegzetelállító felvételekhez - nálunk pontosan megtalálja az igényeinek megfelelő modellt!

Egyedülálló repülési élmény a Modellsport Schweighofer kamerás drónjaival!

Tapasztalja meg a repülés varázsát drónjainkkal, és fedezze fel a világot egy teljesen új perspektívából! Multikoptereink lehetőséget nyitnak Önnek lélegzetelállító légi felvételek készítésére és lenyűgöző videók készítésére. Akár kezdő vagy, akár már van tapasztalata a drónok használatában - itt mindenki számára van valami! Azonnal felszállna? Semmi gond! Nálunk talál RTF változatokat, amelyek bonyolult összeszerelési munka nélkül azonnal repülésre készek.

Személyre szabott drónmegoldások az Ön vállalkozásához

A Modellsport Schweighofernél személyre szabott professzionális drónokat kínálunk vállalkozása számára, beleértve a harmadik féltől származó felszereléseket és tartozékokat. Tapasztalt technikusaink segítenek kiválasztani az Ön egyedi igényeinek legmegfelelőbb megoldást. Emellett átfogó szerviz- és támogatási szolgáltatásokat is kínálunk, hogy drónjai mindig üzemkészek legyenek.

Fedezze fel a magával ragadó repülési élményt az FPV drónokkal.

A Modellsport Schweighofer-nél FPV (First Person View) drónok választékát is kínáljuk. Ez a dróntípus lehetővé teszi, hogy a pilóta a drón szemszögéből repüljön, és így magával ragadó repülési élményt élvezzen. A drón kamerájának élő közvetítése egy szemüvegre vagy képernyőre valósághű repülési élményt és pontosabb irányítást biztosít. Az FPV drónok tökéletesen alkalmasak versenyzésre és freestyle repülésekre, és egyedülálló módot kínálnak a világ új perspektívából történő felfedezésére. Az FPV drónokhoz repülésre kész (RTF) és készlet opciókat is kínálunk, hogy mind a kezdőknek, mind a tapasztalt pilótáknak megfeleljenek.

Mindig repülésre kész - drónok, kiegészítők és alkatrészek!

Annak érdekében, hogy mindig készen álljon a következő repülésre, nemcsak a drónok széles választékát kínáljuk, hanem a hozzá illő tartozékokat és a szükséges pótalkatrészeket is! Így mindig tökéletes állapotban tarthatja drónját. Az akkumulátoroktól kezdve a propellerekig mindent megtalálsz nálunk, amire szükséged van ahhoz, hogy drónodat naprakészen tartsd.

A Modellsport Schweighofernél nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a vásárlói elégedettségre. Büszkék vagyunk arra, hogy vezető márkák drónjait kínáljuk Önnek versenyképes áron.

A legjobb drónmárkák