Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása
Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

Az Ön online boltja
RC csónakok

Fedezze fel a távirányítású csónakok világát a Modellsport Schweighofer-nél

Üdvözöljük a Modellsport Schweighofer online boltjában, a távirányítású hajók szakértőjénél! Választékunkban a kezdőknek és haladóknak szánt modellek széles választékát, valamint tartozékokat és pótalkatrészeket talál.

Távirányítású hajók a szabadidős szórakozáshoz

Távirányítású csónakjaink tökéletes választás a szabadidős kapitányok és a vízi sportok kedvelői számára. Akár gyors versenyhajókat, akár elegáns vitorlásokat vagy hadihajók részletes másolatait keresi, nálunk megtalálja, amit keres. Modelljeink robusztusak és nagy teljesítményűek, így órákon át szórakozhat velük a vízen.

RC hajók profiknak

A tapasztalt modellépítő szakemberek számára is nagy választékban kínálunk RC csónakokat. A gyors motorcsónakoktól kezdve a kifinomult tengeralattjárókon át a precíz vontatóhajókig minden igénynek megfelelő modellt kínálunk. Hajóink kiváló minőségű anyagokból készülnek és erős motorokkal vannak felszerelve.

Tartozékok és pótalkatrészek RC csónakokhoz

Természetesen tartozékok és pótalkatrészek széles választékát is kínáljuk RC csónakjaihoz. Az akkumulátoroktól és töltőktől kezdve a távirányítókon és vevőkészülékeken át az olyan pótalkatrészekig, mint a hajócsavarok és kormányrendszerek, mindent megtalál, amire szüksége van a csónakok üzemeltetéséhez és karbantartásához.

Kiváló minőségű RC márkák az Ön modellhajójához

A legjobb minőségű RC márkák széles választékát kínáljuk, beleértve a ProBoat, MODSTER, TRAXXAS, Aero Naut, Carson, Tamiya és Amewi márkákat. Akár új vagy, akár tapasztalt profi, minden érdeklődési körnek és költségvetésnek megfelelő modellhajót kínálunk. A tökéletes hajót keresi egy napsütéses napra a tónál vagy egy kihívást jelentő versenypályára? Nálunk mindent megtalálsz, amire az RC-szíved vágyik.

RC csónakok az Ön igényeihez igazítva

A Modellsport Schweighofernél az RC csónakok különböző változatai találhatók. Egyrészt vannak RTR modellek (Ready to Run), amelyek teljesen előre összeszereltek és felszereltek, így azonnal használatra készek. Másrészt vannak ARTR modellek (Almost Ready to Run), amelyeknél néhány alkatrészt, például az akkumulátort vagy a távirányítót még ki kell választani és össze kell szerelni. A tapasztalt modellépítők számára viszont léteznek olyan készletek is, amelyekben a hajót az egyes alkatrészekből saját maga állíthatja össze és tervezheti meg.

A legjobb RC csónak márkák