Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása
Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

Az Ön online boltja
RC modellautókhoz

Fedezze fel hatalmas RC autó kínálatunkat!

Büszkék vagyunk arra, hogy a modellautók átfogó és egyedi választékát kínáljuk Önnek, amelyet kifejezetten az Ön, mint szenvedélyes hobbyrajongók számára terveztünk.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy minden hobbistának más-más igényei vannak az RC autóval szemben. Merüljön hát el változatos kínálatunkban, és fedezze fel a különböző méretű és kivitelű, gondosan megmunkált modellautók sokaságát! A fürge terepjáró szörnyetegektől kezdve a száguldó közúti száguldozókig, nálunk mindent megtalálsz, amire a szíved vágyik, hogy felejthetetlen vezetési élményt nyújtson.

Minden vezetési élményhez a megfelelő modellautó!

RTR (Ready-to-Run) autóink ideálisak a kezdők számára, és egyszerű vezetési élményt nyújtanak. Azok számára, akik szeretnék bővíteni modellezési képességeiket, készletek széles választékát kínáljuk, amelyek kihívást jelentenek ügyességednek, és a következő szintre emelik képességeidet.

Távirányítású terepjáró és közúti modellautók - mindenki számára van valami!

A terepjárós kalandokhoz 4WD autóink, buggy-k, monster truckok és lánctalpasok tökéletesek! Ezeket a fürge és robusztus járműveket kifejezetten a legnehezebb terepek leküzdésére tervezték, és felejthetetlen vezetési élményt nyújtanak.

Másrészt, ha közúti vezetésre alkalmas modellt keres, a Truggy-k, Shortcourse-ok pont az, amire szüksége van! Ezek a nagy teljesítményű autók hihetetlen erőt és sebességet kínálnak!

Minden RC autónk elektromos meghajtású, és vagy kefe nélküli, vagy kefés motorral van felszerelve, hogy páratlanul magas színvonalú teljesítményt nyújtson. Láthatod: Mindenkinek megvan a tökéletes távirányítós autónk!

Méretarány és sebesség: számos lehetőség a modellautók számára

A sebesség és a méretarány fontos tényezők a megfelelő RC autó kiválasztásakor. A Modellsport Schweighofernél minden igényt kielégítő sebességváltozatokat kínálunk. A gyors, jóval 100 km/h feletti sebességgel rendelkező közúti járművektől a kihívást jelentő terepviszonyok leküzdésére alkalmas terepjárókig széles választékot kínálunk. Emellett kínálunk 25 km/h vagy annál alacsonyabb sebességű modelleket is, amelyek ideálisak kezdők vagy fiatalabb vezetők számára.

A méretarányok széles skáláját is kínáljuk, hogy minden hobbirajongó megtalálja az igényeinek megfelelő modellautót. Modellautóink méretaránya 1:87-től 1:13,5-ig terjed, minden méretarány más-más méretet és részletességet kínál. Az olyan kisebb méretarányok, mint az 1:87, kompakt méretet kínálnak, és kiválóan alkalmasak beltéri vezetéshez vagy szűk pályákhoz, míg az olyan nagyobb méretarányok, mint az 1:13,5, lenyűgöző méretet és részletességet kínálnak. Nem számít, hogy melyik méretarányt vagy sebességet kedveli, a Modellsport Schweighofer-nél megtalálja a tökéletes modellautót a hobbijához.

A legjobb RC autó márkák a Modellsport Schweighofer!

A legismertebb márkáktól a legújabb jövevényekig - nálunk minden megtalálható, ami minden RC-rajongó szívét megdobogtatja. Olyan TOP márkákat tartunk, mint a TRAXXAS, MODSTER, ARRMA, Axial, Carson, Tamiya és Amewi.

Minden az autódhoz: alkatrészek, kiegészítők és tuning alkatrészek!

A Modellsport Schweighoferben nem csak az RC járművek gigantikus választékát találja meg, hanem az összes szükséges pótalkatrészt és a hozzá illő kiegészítőket is. Így biztosítjuk, hogy a lehető legtöbbet hozza ki járművéből. A lengéscsillapítóktól kezdve a szervómentőkön át a szerelőlemezekig. Webáruházunk tökéletes hely, ahol kényelmesen, otthonról vásárolhatsz, és mindig a legújabb és legjobb pótalkatrészekkel rendelkezhetsz RC autóidhoz. Hadd segítsünk neked abban, hogy autódat a következő szintre emeld!

Top RC autó márkák