Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása

Fizetés


A vásárlási folyamat végén megjelenő fizetési típusok állnak az Ön rendelkezésére. Fenntartjuk a jogot, hogy egyedi esetekben korlátozzuk a fizetési módok kiválasztását.
Itt megtalálja az összes fizetési lehetőséget webáruházunkban. A fizetési módok mindig az Ön számára elérhető fizetési módokat látja a "fizetés" mezőben a "vásárlás most" lépés alatt a megrendelésnél.

Hitelkártya

Elfogadjuk a Visa és MasterCard kártyákat.

Fizetési eljárás
Válassza ki a hitelkártyáját fizetési módként a rendelési folyamat során. A megrendelés megerősítése után a rendszer átirányítja Önt a hitelkártyaadatok megadására. A legjobb, ha a hitelkártya adatai rendelkezésre állnak (kártyatársaság, kártyatulajdonos neve, kártyaszám, érvényességi idő és a biztonsági kód). Amint az adatok bevitele befejeződött, a megrendelés tovább feldolgozásra kerül.

100% biztonságos fizetés
Az Ön biztonsága mindig az első számú prioritás, ezért a legnagyobb gondossággal és a legmagasabb szintű biztonsággal kezeljük az Ön személyes adatait. A megrendelési folyamat során az ügyféladatok és különösen a hitelkártyaadatok biztonságos továbbításához biztonságos átviteli módszert - az úgynevezett "Secure Socket Layer" (SSL) átvitelt - használjuk.

Biztonsági ellenőrzés
Ritka esetekben előfordulhat, hogy biztonsági okokból hitelkártya-ellenőrzést kell végeznünk.
Ezt a folyamatot ritka esetekben kell elvégezni, és mindenekelőtt az Ön biztonságát szolgálja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy senki más nem vásárol az Ön hitelkártyájával!

Mastercard Secure Code / Verified by VISA
Ez egy biztonsági kód aktiválása a hitelkártya szolgáltatójának, amelyet a hitelkártya aktiválásakor kapott.
Ha nem rendelkezik a kóddal, kérjük, lépjen kapcsolatba hitelkártya-szolgáltatójával.

Előleg készpénzben

Ha úgy dönt, hogy készpénzzel fizet előre (előleg), akkor a rendelés összegét átutalhatja bankszámlánkra. Amint az összeg beérkezik hozzánk, megrendelését tovább feldolgozzuk.

Fizetési eljárás
Válassza az előreutalást a rendelési folyamat során. A megrendelés megerősítése és elküldése után e-mailben további információkat kap a fizetéssel kapcsolatban.
Ezután egyszerűen utalja át a megrendelés nyitott összegét a bankszámlánkra. A banki adatokat a megrendelés visszaigazolásában küldjük el. Kérjük, ügyeljen arra, hogy az összeget a címzett számára díjmentesen utalja át.

Válassza a készpénzt előre a rendelési folyamat során. A megrendelés megerősítése és elküldése után e-mailben további információkat kap a fizetéssel kapcsolatban.

Ezután egyszerűen utalja át a megrendelés nyitott összegét a bankszámlánkra. A banki adatokat a megrendelés visszaigazolásában küldjük el. Kérjük, ügyeljen arra, hogy az összeget a címzett számára díjmentesen utalja át. Kérjük, a gyors feldolgozás érdekében adja meg a megrendelés számát és azt a nevet, amely alatt az átutalási bizonylatot vagy az e-banking megbízást megrendelte.

Amint az összeg megérkezik a számlánkra, tovább tudjuk feldolgozni a megrendelését. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bankok közötti átutalás miatt 4-5 munkanapot is igénybe vehet, amíg a fizetés beérkezik hozzánk.

Azonnali átadás

Az azonnali átutalás (SOFORT-Überweisung) a legegyszerűbb és legbiztonságosabb online fizetési szolgáltatások közé tartozik, TÜV-ellenőrzött adatvédelemmel. Az átutalás valós időben történik, ezért gyorsabb, mint az előre fizetés. Nem kell regisztrálnia, egy közbenső számlát feltöltenie, és nem kell megadnia a hitelkártya adatait. Az egyetlen dolog, amivel rendelkeznie kell, az egy online bankszámla.

Az azonnali átutalás ingyenes szolgáltatás, és nem merülnek fel tranzakciós költségek.

Fizetési eljárás
Válassza az azonnali átutalást fizetési módként a rendelési folyamat során. A megrendelés megerősítése után bejelentkezhet a bankkódjával vagy BIC-kódjával, és megerősítheti a fizetést PIN-kóddal és TAN-kóddal.
Kérjük, a gyors feldolgozás érdekében adja meg a megrendelés számát és azt a nevet, amely alatt az átutalási bizonylatot vagy az e-banking megbízást megrendelte. Amint az összeg megérkezik a számlánkra, tovább tudjuk feldolgozni a megrendelését.

PayPal

A PayPal egy online fizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi az online fizetést, gyorsan és biztonságosan. Csak egy PayPal-fiókra van szüksége, amely úgy működik, mint egy online bankszámla. A regisztráció ingyenes. Ott letétbe helyezheti adatait, és biztonságosan vásárolhat bármelyik Paypal szolgáltatást kínáló online boltban anélkül, hogy újra be kellene írnia vagy át kellene adnia adatait.

Fizetési eljárás
Válassza a PayPal fizetési módot a rendelési folyamat során. A megrendelés megerősítése után gyorsan végigvezetjük a fizetési folyamaton, anélkül, hogy további adatokat kellene megadnia. Amint ez a folyamat befejeződött, a megrendelést tovább feldolgozzuk.

Ha az online rendelés során nem fejezte be a fizetési folyamatot, akkor azt később bármikor elvégezheti. Ehhez menjen a PayPal-fiókjában a "Megrendelések" menüpontra, és kattintson a "Még nem fizetett - fizessen most" gombra. Amint a fizetés megtörtént, tovább tudjuk feldolgozni a megrendelést.

Amazon Pay

Az Amazon Pay egy online fizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi az online fizetést, gyorsan és biztonságosan. Csak egy Amazon Pay-fiókra van szüksége, amely az Amazon-fiókon keresztül működik. Ez a számla úgy működik, mint egy online bankszámla a regisztráción keresztül, ami ingyenes. Ön ott helyezi el adatait, és biztonságosan vásárolhat bármelyik Amazon Payt kínáló online boltban anélkül, hogy újra be kellene írnia vagy át kellene adnia adatait.

Fizetési eljárás
Válassza az Amazon Pay fizetési módot a rendelési folyamat során. A fizetési mód kiválasztása után egy felugró ablak jelenik meg, amely a bejelentkezést kéri. A folytatáshoz rendelkeznie kell az Amazon Pay fiókjában elérhető fizetési módokkal, például hitelkártyával vagy banki terheléssel. Amint a 3. lépésen belül bejelentkezett az Amazon Loginjával, kiválaszthatja a kívánt szállítási címek egyikét. Továbbá kiválaszthat bármilyen utalványt. A Modellsport Schweighofer megrendelésének visszaigazolása mellett Ön is kap egy e-mailt az Amazontól a fizetés megerősítésére. Amint a rendelés leadásra kerül, a fizetés azonnal visszaigazolásra kerül. Ez a lépés 1-2 munkanapot vehet igénybe.

Banki adatok

Bank: Raiffeisenbank Deutschlandsberg
IBAN: AT22 3804 3000 0000 3228
BIC: RZSTAT2G043

PayPal Számla: paypal@der-schweighofer.at

Kérjük, ügyeljen arra, hogy az összeget a címzett számára díjmentesen utalja át, ellenkező esetben a felmerülő költségeket Önnek kell felszámítanunk.

Vásárlás számlán

A számlára történő vásárlás a raktáron lévő termékek esetében érhető el. Ez az egyik legegyszerűbb és legbiztonságosabb online fizetési szolgáltatás, és nagy hangsúlyt fektet az adatvédelemre is. A fizetési szolgáltatónál megadott megrendelési adatokat azonnal ellenőrzik, és miután a fizetési szolgáltató sikeresen visszaigazolta a megrendelést, az azonnal feldolgozásra kerül. Önnek nem kell regisztrálnia vagy megadnia banki adatait.

A számlás vásárlás ingyenes szolgáltatás, és nincsenek tranzakciós költségek.

Fizetési eljárás
A rendelési folyamat során válassza a Számlás vásárlás fizetési módot. A megrendelés megerősítése után emlékeztetőt kap a számla sikeres kiegyenlítéséhez szükséges összes adatot. A levélben olyan adatok szerepelnek, mint az egyéni számlaszám, az összeg és az Ön azonosító kódja.
Kérjük, hogy a gyors feldolgozás érdekében az átutalási bizonylaton vagy az e-banking megbízáson adja meg az egyéni azonosító adatokat és az Ön nevét, amely alatt a megrendelést leadta. Amint az összeg megérkezik a számlánkra, sikeresen teljesíthetjük a megrendelését.