Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása

Rólunk

Az MSG Online GmbH egy osztrák kereskedelmi vállalat, amelynek székhelye Deutschlandsbergben (Stájerország) található, és számos online áruházzal és üzlettel rendelkezik Ausztriában és Németországban. Ezek közé tartoznak az osztrák piacvezetők a sporttáplálkozás, a modellsportok és az emobilitás területén.

Vezető vállalat vagyunk, amely különböző területeken kiváló minőségű termékek értékesítésére szakosodott. Márkáinkkal az érdeklődési körök és igények széles skáláját fedjük le, minőségi megoldásokat kínálva ügyfeleinknek szenvedélyeikhez.

Az MSG Online-nál elsődleges szempontunk az ügyfelek elégedettsége és a kiváló minőségű termékek. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinket első osztályú kiszolgálással, gyors szállítással és átfogó termékválasztékkal örvendeztessük meg. Elkötelezett csapatunk keményen dolgozik azon, hogy a nálunk történő vásárlás élménye nagyszerű legyen.

A
Márkák

Modellsport Schweighofer

A Modellsport Schweighofer a végső célpont minden modellsport-rajongó számára. Távirányítású autók, repülőgépek, drónok, hajók és e-scooterek széles választékát kínáljuk. A modellsportok iránti szenvedélyünkkel és szakértelmünkkel büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatást kínáljuk ügyfeleinknek.

Modster

A Modster a mi exkluzív márkánk a távirányítású autók, repülőgépek, drónok, hajók és e-scooterek számára. A Modsterrel új mércét állítunk fel a minőség, a design és a teljesítmény terén. Termékeink az innovatív technológiát vonzó dizájnnal ötvözik, hogy ügyfeleinknek páratlan vezetési élményt nyújtsanak.

e-Mobility.at

Az e-Mobilitynél minden a környezetbarát és praktikus közlekedési eszközökről szól. Büszkén kínáljuk ügyfeleinknek az e-scooterek, e-bike-ok, hoverboardok és e-gördeszkák széles választékát. Termékeink a magas minőséget, a megbízhatóságot és a modern dizájnt ötvözik, hogy minden igényre környezetbarát mobilitási megoldást kínáljanak.

Atombody

Az Atombody az Ön megbízható partnere sportruházat és kiegészítők terén. Megértjük a minőségi felszerelések és kiegészítők fontosságát az aktív emberek számára. Termékeinket gondosan válogatjuk ki, hogy biztosítsuk az optimális teljesítményt és kényelmet. Akár hivatásos sportoló vagy fitneszrajongó, az Atombody a legjobb megoldásokat kínálja az Ön igényeihez.

Sportnahrung.at

A Sportnahrung a kiváló minőségű étrend-kiegészítők és sporttáplálék specialistája. Fehérjeporok, energiaszeletek, vitaminok és ásványi anyagok átfogó választékát kínáljuk, hogy támogassa sportteljesítményét és elérje céljait. Nálunk neves gyártók termékeit találja, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek.

A
Vízió

Az MSG Online-nál egyedi digitális élményeket és szolgáltatásokat hozunk létre. Arra összpontosítunk, hogy a saját adatainkat felhasználva olyan új, kiegészítő ajánlatokat hozzunk létre, amelyek lehetővé teszik számunkra a digitális élmények célzott továbbfejlesztését. Büszkék vagyunk egyedülálló és gyorsan növekvő közösségünkre.

Walter Bittdorfer / Sandra Bittdorfer
Vezérigazgató / humánerőforrás-vezető

A
fióktelepek

Több mint 40 telephellyel és fiókteleppel Ausztriában és Németországban büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek átfogó jelenlétet és kényelmes hozzáférést biztosítunk termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz.

Széles földrajzi lefedettségünk lehetővé teszi számunkra, hogy az ügyfelek széles körének igényeit kielégítsük és támogassuk őket, bárhol is legyenek.

Fióktelepek az Ön közelében

a
csapat

Az MSG Online szíve az alkalmazottaink. Mintegy 120 szakemberből álló, elkötelezett csapatunkkal büszkék vagyunk arra, hogy magasan képzett és szenvedélyes munkatársaink vannak, akik együtt dolgoznak azon, hogy előre vigyék a vállalat vízióját.

Munkatársaink saját területük szakértői és alapos ismeretekkel rendelkeznek. Magasan képzettek, hogy minőségi tanácsadást és támogatást nyújtsanak ügyfeleinknek. Elkötelezettségük és munkájuk iránti szenvedélyük tükröződik az ügyfeleinknek nyújtott magas színvonalú szolgáltatásban.

Állásajánlatok böngészése