Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása

Küldetésünk?

MORE
THAN JUST
A HOBBY!

Több mint hobbi

A MODSTER egy olyan márka, amely a termékek széles skáláját kínálja a kezdők és a szakértők számára. Még a teljesen tapasztalatlan pilóták is élvezhetik a motorozás örömét, mindenféle előképzettség nélkül. És mindezt elfogadható áron!

A kezdőtől a profiig

De a MODSTER-nél a haladó és profi motorosok is megtalálják az optimális termékeket a mutatványok, figurák, trükkök és még sok minden más végrehajtásához. Böngésszen a MODSTER újdonságai, az akciós vagy akár a bestsellerek között, és kezdje el velünk az első kalandokat.

The Ultimate Urban Move

A drónok, RC hajók, RC autók, RC repülőgépek és RC elektronika mellett a MODSTER az e-mobilitás modelljeit is kínálja. Élvezheti a mobilitás szabadságát és megteheti, hogy nem kell várnia a buszra vagy a drága benzinre. Ehelyett az e-bike-okkal, e-scooterekkel vagy e-gördeszkákkal bármikor, gyorsan és fenntartható módon juthat el A-ból B-be. Ez nemcsak a pénztárcáját, hanem a környezetet is kíméli.

A nagy teljesítményű termékek folyamatos fejlesztése

A MODSTER folyamatosan fejleszt és dolgozik a nagyteljesítményű termékek tökéletesítésén és piacra dobásán a modellsport, az RC és az e-mobilitás területén. Ezek a termékek a sebességet, a könnyűséget, a tartósságot és a technológiát képviselik.

Get the maximum action

A márkát a maximális teljesítmény, a legnagyobb hatékonyság és az optimális minőség kombinációja jellemzi. A MODSTER célja, hogy valóra váltsa az RC-rajongók álmait és elképzeléseit.