Az én #1 Világméretű szállítás Magyarország
Nyelv és bolt kiválasztása

Maradjon naprakész

Schweighofer
Újdonságok

Ne maradjon le az új termékekről olyan vezető márkáktól, mint a Horizon Hobby, a Modster és a DJI. A legújabb RC autótól a legújabb és legfejlettebb drónig: velünk mindig naprakész vagy.

  • Mindig naprakész
  • 100% márkás áruk
  • Exkluzív és vadonatúj
  • Rendszeres frissítések
Produkt Navigation
Kiváló
Ügyfélszolgálat
Ingyenes szállítás
Ausztriában 120 € felett*
Üzletek a(z)
Deutschlandsberg
Több mint 150 000 termék
több mint 500 márkától
Világszerte
szállítás

Aktuális újdonságok a
Schweighofer modell sport

Maradjon mindig naprakész

A Modellsport Schweighofer Online Shopban újdonságok széles választékát találja. Böngésszen kategóriáink között, és találja meg az Ön igényeinek megfelelő modellt. Széles választékot kínálunk Önnek, hogy mindig naprakész maradhasson. Legyen szó RC autókról, e-scooterekről, repülőmodellekről, drónokról, hajókról vagy helikopterekről - itt megtalálja a megfelelő modellt.

Fedezze fel a legújabb termékeket olyan vezető márkáktól, mint a DJI, MODSTER, Horizon Hobby, TRAXXAS, ARRMA és még sok más!

Az ,,Újdonságok" kategóriában mindig megtalálod az új RC modellek és kiegészítők változatos választékát. Választékunkat naponta frissítjük, hogy Ön mindig naprakész legyen.

RC autók újdonságok

Néha egyszerűen kell valami újdonság, és ez a modellsportok világára is vonatkozik. Ezért mindig találsz új termékeket, amikkel bővítjük a kínálatunkat. Autómodelleket keres? Akkor fedezze fel RC teherautók, lánctalpasok, építőipari járművek és traktorok, valamint RC tankok és elektromos RC autók választékát. Ezek a modellek mindegyike egyedi élményt nyújt. Fedezze fel repülőmodelljeink választékát, amely magában foglalja a kétfedelű repülőgépeket, többmotoros impelleres modelleket, warbirds, vitorlázórepülő modelleket, komplett szetteket, sugárhajtású modelleket, valamint slowflyereket és parkflyereket. Nálunk minden szinthez megtalálja a megfelelő modellt, legyen szó kezdőről vagy profiról.

Drónok, hajók és helikopterek újdonságai

A drónok, hajók és helikopterek rajongói számára újdonságok nagy választékával is rendelkezünk. Ha haladó kamerás drónt vagy kezdő drónt keres, akkor a legjobb helyen jár. RC vitorlások, RC tengeralattjárók, valamint RC motorcsónakok nagy választékát is kínáljuk a hajók szerelmeseinek. Ha a helikopterek érdeklik, fedezze fel nálunk az újonnan érkezett helikoptereket, valamint a hozzájuk illő kiegészítőket.

Távirányítók és töltők újdonságok

Ha RC töltőket vagy távirányítókat keres, akkor is megtalálja nálunk. A távirányítókhoz megfelelő, az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő tartozékok nagy választékával rendelkezünk. Nézze meg újdonságok kategóriánkat, hogy naprakész maradjon.

e-Mobilitás újdonságok

Ha egyszerre szeretne szórakozni és óvni a környezetet, mostantól fenntarthatóan cirkálhat a városban eMobility e-robogóinkkal. Fedezze fel újdonságainkat, és találja meg az Ön igényeinek megfelelő modellt. A modellek széles választékát kínáljuk, így megtalálhatja az Önnek megfelelőt.